Mandy

    
    

Van de week een nek en schoudermassage, met scrub én pakking gekregen van Monique. Een echte aanrader! Mijn huid was super zacht en ik helemaal ontspannen. Dankjewel Monique voor de heerlijke massages en gezelligheid. Kijk alweer uit naar de volgende afspraak :)


clients2

Kan jouw lichaam wel een massage gebruiken? Maak dan een afspraak bij Relax4u massage Hoofddorp, de massagepraktijk in Hoofddorp voor vrouwen!


Tegenwoordig zijn we allemaal druk met van alles. We hebben drukke banen, volle agenda’s, een gezin, familie, vrienden, een sportclub…

We moeten vaak zoveel dingen tegelijk doen dat we onszelf voorbijlopen. Er is geen tijd meer om te luisteren naar de signalen die het lichaam afgeeft. We lopen maar door en door, met allerlei lichamelijke ongemakken als gevolg. Daarom is het noodzakelijk om af en toe eens stil te staan en tijd vrij te maken voor jezelf.

Ontspanning en tijd voor jezelf start bij goede zorg voor eigen lichaam & geest. Hier wil ik je graag bij helpen. Gun jezelf een massage!

Je kunt bij Relax4u massage Hoofddorp terecht voor zowel klachtgerichte als ontspannende behandelingen.

Wil je een massage op maat? Dat kan! In een telefonisch consult neem ik dan de klachten en wensen met je door. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan dit telefonisch consult. Kun je geen keus maken? Ook dan sta ik je graag te woord om je te adviseren.

Ik verzorg ook stoelmassages op locatie: op scholen, bij bedrijven, ladiesevent of op feesten. Wilt u uw vrienden, familie of medewerkers verwennen met een stoelmassage? Vraag mij naar de mogelijkheden.

Door het krijgen van een massage komen lichaam & geest even helemaal tot rust. Masseren is zoveel meer dan strijken en kneden alleen. Door massage veroorzaak je een diepe ontspanning en massage kan ook goed helpen bij verschillende klachten.

Gun jezelf een heerlijke ontspannende massage. Het maakt je spieren los, brengt je geest tot rust en herstelt de balans tussen lichaam en geest. 

Let op! In de praktijk worden alleen vrouwen behandeld. Muv hooikoortstape en pedicure.

Vanaf nu kun je hier ook terecht voor een basis pedicure behandelding. Voor meer info klik hier.

Tot ziens bij Relax 4u massage Hoofddorp!