Massages
aromatouch
Aroma Touch behandeling

De AromaTouch Techniek is een ontspannende behandeling met 8 pure, essentiële oliën. Deze fijne behandeling verlicht lichamelijke en emotionele stress, en helpt je lichaam om weer in balans te komen. Elke olie is speciaal ontwikkeld om een gezond emotioneel en fysiek functioneren te ondersteunen.

Een behandeling is heel aangenaam en bestaat uit 4 stappen: stressvermindering, verbeteren van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en in balans brengen van lichaam en geest. De ritmische aanraking en de fijne geur maken dat je heerlijk kunt ontspannen.


breubmassage
Breuß massage

Breuss massage is een zachte massage waarbij het gebied rondom de wervelkolom wordt gemasseerd met Johannesolie.


cuppingmassage
Cupping massage

Misschien heb je er wel eens van gehoord. Cuppingmassage, maar wat is het precies?


moxatherapie
Moxa therapie

Moxa therapie is vooral bekend door de succesvolle werking bij zwangere vrouwen met een baby in stuitligging. Zwangere vrouwen met een baby in stuitligging kunnen vanaf de 33ste week beginnen met moxa-therapie. De moxa behandelaar verwarmt de zijkant van de kleine teen, gedurende vijftien minuten met een moxastick. Deze behandeling is zeer eenvoudig en ook thuis uit te voeren met behulp van de partner. Dit, omdat zwangere vrouwen in die periode van de zwangerschap niet meer zo makkelijk bij hun kleine teen kunnen. De moxa-therapie kan gedurende twee weken dagelijks worden herhaald. De behandeling is voor moeder en kind zeer veilig, en is niet belastend voor de moeder. Een gynaecoloog kan proberen de baby uitwendig te draaien in de 36e week, dit kan zeer belastend zijn voor de moeder.

 


nekschoudermassage
Nek schouder massage

Altijd een zeurende pijn in je nek en schouders? Heb je altijd het idee het daarboven één grote knoop is? 


Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage

De naam zegt het al. Alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen. Voor een ontspanningsmassage hoef je niets te mankeren.


rugnekenschoudermassage
Rug-, nek-, en schoudermassage

In de schouders en de nek bevind zich vaak veel spanning, die voor pijnklachten zorgen. Gespannen achter de computer werken, te veel last op je schouders...


Stoelmassage
Stoelmassage

Een stoelmassage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel. Tijdens de massage oefent de masseur druk uit met de ellenbogen, handen, handpalmen en vingers op hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen waardoor blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt.


Tennisarmtherapie
Tennisarm Therapie

Wat is een tennisarm?

Een tennisarm is een pijnlijke chronische prikkel in de arm. De term is enigszins misleidend, omdat de aandoening niet alleen door tennissen komt. De oorzaak is overbelasting van de pezen/spieren van de onderarmstrekkers. Dit gebeurt door langdurige overbelasting waarbij de spier te veel belast wordt. Het komt vaak voor bij beeldschermwerk (langdurige aanspannen bij het “muizen” en typen). 


voetreflexmassage
Voetreflexmassage

Voetreflexologie is een alternatieve geneeswijze die ervan uit gaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten.


In contact

06 - 51 78 34 37

relax4umassage@gmail.com

Hoofddorp

Locatie