Nieuws
shutterstock_81475486

Dadi' Oil

Monique - 26-06-2019

Vanaf nu te koop bij Relax4u pedicure: Dadi’ oil

Dadi' Oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid. De olie is gemaakt om de huid te voeden en te verzorgen. Het geeft flexibiliteit, stevigheid en glans aan de natuurlijke nagel, maar is ook geschikt voor kleine wondjes en eczeem.

Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. 
Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen.

Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken.

Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.

Dadi' Oil bevat bovendien natuurlijke Vitamine E, een krachtige anti oxidant.

Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.

Masseer Dadi’ Oil minstens 2x per dag zachtjes in tot de nagel het product volledig heeft opgenomen.

Bij mycose (schimmel)nagels werkt Dadi' Oil goed in combinatie met een anti mycose middel.

 

Een flesje Dadi' Oil bevat 3.75 ml en kost 7,50. Zuinig in gebruik door het handige kwastje.


shutterstock_81475486

Pedicure

Monique - 04-01-2019

Vanaf nu kun je op donderdagavond en vrijdag overdag terecht bij Relax4u Massage Hoofddorp voor een  basis pedicure behandeling. Voor meer info klik hier.

Pedicure behandelingen zijn alleen op afspraak en geschikt voor dames en heren.


shutterstock_81475486

Reiki behandeling

Monique - 06-12-2017

Wat is Reiki?

Reiki is Japans en betekent “universele levensenergie”.  Een Reiki behandeling is een eenvoudige zachte methode om je energie weer te laten stromen, zodat je weer kunt ontspannen.

Bij spanning, pijn, emoties, stress schieten we vaak op slot. Een steen op de maag, brok in de keel, hart in de keel, zijn zo maar een paar uitdrukkingen die een gevoel omschrijven van even niet lekker in je vel zitten.  Een Reiki behandeling kan je helpen hoe je met deze spanningen kunt omgaan, er komt nieuwe energie vrij.

Wat voel je van een behandeling?

Een Reiki behandeling is een handoplegging en wordt over de kleding heen gegeven, je ligt eerst op je rug, lekker onder een dekentje, en daarna draai je om en lig je op de buik, of op de zij als je buikligging niet prettig vindt. Meestal voel je lichte tintelingen, slaperigheid, warmte of ontspanning. Soms voel je op het moment niets, maar merk je achteraf een verbetering in je gemoedsrust.

Wanneer Reiki?

Reuma

Hoofdpijn

Rugpijn

Maagzweer

Stress gerelateerde klachten

Zomaar een cadeautje aan jezelf

Reiki is niet wetenschappelijk bewezen, wel is er steeds meer aandacht voor omdat veel mensen er baat bij hebben. Een Reiki behandeling kan nooit schadelijk zijn, het is er puur op gericht om disbalans van lichaam en geest te herstellen. De behandeling mag nooit een medische behandeling vervangen, het is juist een mooie ondersteuning bij een genezingsproces. Bezoek dus bij klachten altijd een reguliere arts!


shutterstock_81475486

Hooikoorts klachten?

Monique - 30-04-2016

Heb je last van Hooikoorts? En wil je hier graag vanaf? Medical Taping kan oplossing bieden bij hooikoorts

Hooikoortsklachten beginnen vaak in de lente door het stuifmeel van bomen, grassen en planten. Het menselijk lichaam vormt automatisch antistoffen tegen stuifmeel, maar bij iemand die last heeft van hooikoorts reageert het lichaam heel heftig met klachten, zoals een loopneus, niezen, verstopte neus, branderige- of traanogen. Zelfs vermoeidheid en koorts zijn vaak gehoorde problemen. Sommige mensen hebben zelfs het hele jaar door last van hooikoorts.

Binnen het Medical Taping Concept bestaat een tapetoepassing die de hooikoortsklachten sterk kan verminderen of zelfs ervoor kan zorgen dat iemand klachtenvrij het seizoen doorkomt. De resultaten zijn spectaculair en het is een gemiste kans om deze tapemethode niet uit te proberen als je last hebt van hooikoorts.

Na één keer tapen is er sprake van een nawerking gedurende een kortere of langere periode (meerdere weken). Na een week  wordt er een tweede keer getaped voor een nog betere werking. Bij chronische klachten kan de tape opnieuw gezet worden. 

Medical taping tegen hooikoorts kost € 15,00. Hiervoor wordt u 2x binnen een week getaped.


shutterstock_81475486

Vriendinnen arrangement

Monique - 15-11-2015

Nieuw: vriendinnenarrangement

Kom samen met je vriendin, zus, moeder of dochter heerlijk ontspannen.

Terwijl de één geniet van een nek, schouder massage geniet de ander van een voeten paraffinepakking onder het genot van een kopje thee of koffie met lekkers. Daarna is het tijd om te wisselen... Prijs per persoon € 29,50.

Wat is een paraffinepakking?

Een paraffinepakking is een verzorgende, verzachtende behandeling. Het stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuids weefsel en hydrateert droge en beschadigde voeten. Ik gebruik Aloe Vera paraffine wat de werking nog eens extra versterkt.

Het verlicht vermoeide spieren en/of gewrichtsklachten bij reumatische aandoeningen (klachten verdwijnen niet, maar de diepe warmte behandeling kan de pijn verlichten.

De behandeling is ook een weldaad bij koude voeten (of handen) en wintertenen (of winterhanden).

Wil je ook meteen een paraffine handpakking? Dat kan tegen een meerprijs van € 2,50 p.p.

 


shutterstock_81475486

nek en/of schouderklachten

Monique - 27-09-2015

Veel mensen hebben pijn in hun nek en/of schouders. Vaak heb je een zeurend, tintelend gevoel wat soms uitstraalt naar je armen en/of vingers. Vastzittende nek-en schouderspieren komt ook vaak voor. De nek is maar een klein deel van ons lichaam, maar je kunt er grote last van hebben. Vaak komt het door onze houding, waardoor de spieren overbelast raken. De precieze oorzaak van deze klachten is vaak onduidelijk. 

Herken jij jezelf in bovenstaande klachten? 

Houd dan de facebookpagina goed in de gaten, ik zal komende week regelmatig een stukje posten over de nek en schouders. Er komen klachten, oorzaken en tips aan de orde.


In contact

06 - 51 78 34 37

relax4umassage@gmail.com

Hoofddorp

Locatie