Over mij
Mijn praktijk

Het gezicht achter Relax4u massage

Mijn naam is Monique van Leeuwen.

Ik werk al jaren met veel plezier partime als administratieve kracht in de luchtvracht. In 2003 ben ik gestart met een opleiding voetreflexmassage, dit omdat me dat nogal aansprak.Vanaf dat moment ging er een wereld voor me open. Mensen kunnen helpen die klachten hebben of moeite hebben met ontspannen, dat is echt zo mooi. En zo werd mijn nieuwe hobby een ware passie!

Sinds die tijd heb ik verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd waar onder klassieke ontspanningsmassage, nek-schouder massage, Indian Head massage, Cupping, Japanse gezichtmassage en nog vele andere technieken.

In 2018 volgde ik de opleiding Libosan Therapie. Dit is een vrij stevige, snelle massage van je rug, nek, armen en hoofd. Met deze behandeling probeer ik, samen met de client, de oorzaak van een klacht te vinden en te behandelen. Het kan dus zomaar zijn dat als je last heb van je pols ik ook ga kijken naar de stand van je bekken. Onder andere Tennisarm klachten zijn goed te behandelen met deze techniek. 

Masseren werd een passie! Masseren past bij wie ik ben en wat ik wil. Het is een prachtig vak, omdat ik mijn hoofd, handen, gevoel en hart erin heb zitten. En daarom ben ik in 2013 gestart met mijn eigen massagepraktijk aan huis in Hoofddorp.

Vanaf nu kun je hier ook terecht voor een pedicure behandeling. Klik hier voor meer info.

De combinatie van werken op Schiphol en masseren is zo fantastisch…ik doe eigenlijk alleen maar wat ik leuk vind. Hoe fijn is dat!

Tot ziens bij Relax4u massage Hoofddorp!

 

Mijn massages

Willekeurig aanbod

Breuß massage

Breuss massage is een zachte massage waarbij het gebied rondom de wervelkolom wordt gemasseerd met Johannesolie.

Cupping massage

Misschien heb je er wel eens van gehoord. Cuppingmassage, maar wat is het precies?

Voetreflexmassage

Voetreflexologie is een alternatieve geneeswijze die ervan uit gaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten.

Stoelmassage

Een stoelmassage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel. Tijdens de massage oefent de masseur druk uit met de ellenbogen, handen, handpalmen en vingers op hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen waardoor blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt.