Vanaf nu kun je bij Relax4u massage Hoofddorp terecht voor een pedicure behandeling.  Voor dames en heren.

Waarom naar een pedicure?

Uw voeten dragen u de hele dag en verzetten veel werk. Of het nu gaat om nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns, ingroeiende nagels, het is zo fijn als u weer op wolkjes kunt lopen. Een pedicure is specialist in het verzorgen van voeten. Per persoon is het verschillend wat nodig is.

De een zal een behandeling door de pedicure als een luxe ervaren en de ander als pure noodzaak. Een pedicure behandeling zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten, maar verhelpt ook bepaalde voetklachten, zoals eelt, likdoorns of  kloven. Ook wanneer er geen medische noodzaak is, is een pedicure behandeling een ontspannende manier om uw voeten de aandacht te geven die ze verdienen.

Een pedicure behandeling is voor iedereen geschikt, voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, maar ook voor sporters.

Pedicure Basis behandeling

Een basis behandeling en eventuele intake pedicure behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Anamnese (medische/persoonlijke achtergrond) alleen de 1e keer
  • Desinfecteren van de voeten
  • Knippen van de nagels
  • Verwijderen van overtollig eelt, evt. likdoorn(s), kloven
  • Behandelen van schimmelnagels en/of ingroeiende nagels
  • Frezen en polijsten van de nagels
  • Polijsten van de voet
  • Verzorgen van nagels en nagelomgeving
  • Desinfecteren van de voeten
  • Het aanbrengen van een verzorgende voetencrѐme ter afsluiting

Na deze behandeling zijn uw voeten goed verzorgd. Een vervolgbehandeling vindt meestal plaats binnen 6-8 weken. Een basisbehandeling duurt 30-45 minuten. De eerste keer begint met een intake, hiermee maak ik nader kennis met u en uw voeten en inventariseer ik uw klachten. Een intake en behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Het kan voorkomen dat tijdens de intake blijkt dat uw voeten meer tijd nodig hebben dan de tijd die we ingepland hebben voor u. Ik bespreek dan met u wat uw wensen zijn om als eerste te behandelen. We kunnen dan een vervolgafspraak maken voor de rest. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van mycose (schimmel) nagels.

Behandelingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Tijdens de behandeling neem ik geen telefoon aan, zodat uw voeten alle aandacht krijgen die ze verdienen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, dat kan telefonisch, per mail, via het contact formulier op de website of via een WhatsApp. Ik streef er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen of te reageren op uw bericht.

Een basis pedicure behandeling is nu ter introductie te boeken voor 27,50. Behandeling alleen mogelijk op donderdagavond en vrijdag overdag.

Voor de zomer een leuke kleur op je nagels? Nu ook je teennagels lakken met gellak voor 10,-. ( in combinatie met een pedicure behandeling) Blijft weken prachtig zitten.

Je kunt hier ook terecht voor een anti Mycose middel en Dadi' Oil.

Anti Mycose spray 12.50

Anti Mycose tinctuur 9.99

Dadi' Oil 3.75 ml 7.50