Recensie's

Elly

Nog nooit eerder een massage gehad die zo ontspannend was als bij Monique.Voelt zo vertrouwd als je voor het eerst bij haar binnen komt.En passant neemt ze dan ook nog gevoelige plekjes onder handen.Dank je wel Monique. Tot de volgende keer.


Lars

Naast de massages van Monique, nu ook langs geweest voor een behandeling tegen hooikoorts. Heel veel last van gehad afgelopen tijd, ik heb 2x een afspraak gemaakt om mijn rug te laten tapen tegen de hooikoorts. Was er heel scepties over, maar na de 2de behandeling kan ik overtuigd zeggen dat het wel degelijk vele malen verbeterd is de hooikoorts!!! Hele weekend buiten geweest en niet meer hoeven niezen. Zeker een aanrader voor mensen die ook last hebben van hooikoorts en toch twijfelen of het werkt. GEWOON DOEN!!! Monique bedankt :)


Mandy

Van de week een nek en schoudermassage, met scrub én pakking gekregen van Monique. Een echte aanrader! Mijn huid was super zacht en ik helemaal ontspannen. Dankjewel Monique voor de heerlijke massages en gezelligheid. Kijk alweer uit naar de volgende afspraak :)


Arti Mangroe

Helemaal top!! Ik heb jaren lang last gehad van rechterarm en schouder en na een aantal massages van Monique, waarbij ze hier extra aandacht aan heeft besteedt, heb ik geen last meer. ZEKER een aanrader!!!


Annemiek

Gisteravond weer even tijd voor mezelf. Tijd voor een ontspanningsmassage bij Relax4u. Aangezien ik wat extra aandacht voor de schouders nodig heb, wordt dit zonder problemen meegenomen door Monique. Een warm welkom en vertrouwd gevoel zijn twee zaken die ik ervaar tijdens de massage. En na de massage... ontspannen! Dank je wel Monique.


Karin Martens

Nadat ik een zweepslag in mijn been kreeg heb ik op FB gezocht naar massage salons gezocht bij mij in de buurt(Hoofddorp dus) Ik kon heel snel terecht en een fikse massage gehad. Ook werd mijn been ingetaped, dat gaf veel steun. Ook heb ik nog een Dorn behandeling gehad en vorige week een hotstone behandeling. Heerlijk ontspannend. Dank je wel Monique ik ben weer mobiel!!!


Aletta van Vliet

Ik heb hele goede ervaring met de stoelmassage, al na een paar keer merkte ik echt verschil en kan ik mijn nek en schouders veel soepeler bewegen.


Deborah Bergman

Een paar weken last van mijn kaak gehad, alsof hij op slot zat. na twee voetreflexmassage behandelingen bij Relax4u ben ik er helemaal vanaf.


RECENSIE PLAATSEN

Locatie